Vacatures

Gezocht:

Verkoper

Weet jij dat spreken zilver is, en zwijgen goud? Weet jij de verbinding te leggen met onze klanten en duurzame klantrelaties te onderhouden? Spreek jij ‘je talen’ en ga jij voor een mooi eindresultaat en een tevreden klant? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bij Batouwe boomkwekerijen helpen wij kwekers door heel Europa het maximale resultaat te halen. Dit doen wij door hoogwaardige bomen en planten te leveren. Met vakkennis, betrokkenheid en oog voor ieders belang bedienen wij internationale klanten vanuit onze locaties in Dodewaard, Elburg en Portugal. We gaan daarbij voor wederzijds langetermijn-succes en zijn daarom op zoek naar een verkoper.


Als Verkoper bij Batouwe Boomkwekerijen ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met klanten. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van het orderproces, de aftersales, het coördineren van het verkoopproces en opstellen en versturen van offertes. In jouw rol krijg je alle vrijheid om de markt te verkennen, ons netwerk te onderhouden en uit te bouwen en daaruit je verkoopdoelstellingen te behalen. Daarnaast ben je vanuit de aftersales ook betrokken bij de kwaliteit van onze producten voor ze ‘de deur uit’ gaan. Nog geen ervaring in de teeltbranche? Geen probleem, we leren het je graag aan!


Wat ga je doen?

  • Verkopen van ons assortiment stekken, spillen en p9’s.
  • Coördineren van het orderproces
  • Aftersales
  • Offertes opstellen en versturen
  • Relatiebeheer
  • Organiseren van beurzen en verkoopmateriaal (marketing)
  • Kwaliteitscontrole en -handhaving

Wat neem je mee?

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt een commerciële opleiding en/of aanvullende cursussen afgerond
  • Je spreekt Nederlands, Engels, Duits en/of Frans

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een jonge, enthousiaste organisatie. We werken hard, maar hebben het ook leuk met elkaar. Geen dag is hetzelfde, er is altijd wel iets anders te doen.
Wij houden ervan om te groeien, niet alleen met onze stekken, spillen en P9’s, maar ook met onze mensen. Er is daarom veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en er is ruimte om te groeien in taken en verantwoordelijkheden. Ook als je nog niet over alle benodigde competenties beschikt, gaan we graag het gesprek met je aan om jouw groeimogelijkheden te ontdekken!

Meer informatie of solliciteren?

Op batouwe.com vind je meer over ons mooie bedrijf. Heb je nog vragen over de functie? Bel dan met onze Verkoper Frank via 06-10445537 of sales@batouwe.com.
Heb je vragen over Batouwe of over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op via hr@batouwe.com.


Wil je direct solliciteren, mail dan je cv en motivatie naar hr@batouwe.com. We maken graag kennis met je!


Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren