Vacatures

Gezocht:

Toekomstige teamleider

Het proces van stek tot P9-plant duurt zo’n twee jaar. Dat proces, tot aan de levering bij de klant, moet altijd soepel verlopen. Om alles van opkweek tot leveren perfect te verzorgen, is overzicht en de juiste aansturing nodig. Om die reden zoeken we een (toekomstig) teamleider. Iemand met parate kennis van het vak, of iemand met de ambitie om deze kennis bij ons op te doen. In eerste instantie als ondersteuning van de bestaande teamleider, om uiteindelijk zelf door te stromen naar die functie. Zodat we samen zorgen dat niet alleen onze stekken, maar ook ons bedrijf elk jaar gestaag verder groeit.


Wat ga je doen?

Omdat ons werk per seizoen verschilt, wisselt jouw werk ook gedurende het jaar. In grote lijnen bestaan jouw dagen uit de volgende taken:

  Van september tot mei:
 • Verwerk en controleer je binnenkomende goederen.
 • Verzorg je de communicatie rondom die goederen.
 • Hou je nauwkeurig de voorraad bij van alle gekweekte en binnenkomende p9.
 • Maak je orders compleet voor verzending.
 • Zorg je dat de orders op tijd de deur uit gaan.
 • Zorg je dat alle stekken op het juiste tijdstip opgepot en op de juiste locatie neergezet worden.
  Van juni tot augustus:
 • Vergroot je jouw kweekkennis op onze kwekerij.
 • Leer je om de geïntegreerde teelt toe te passen.
 • Leer je om de juiste EC waardes toe te passen.
 • Geef je de planten water.
 • Zorg je door tijdige en juiste snoei voor een compacte groei.
 • Zorg je voor een precieze telling van alle P9.
 • Ondersteun je de teamleider in het aansturen van het team.
  Jaarrond:
 • Doe je kennis op van het vak, om verder te groeien binnen Batouwe.

Wie zoeken wij?

Natuurlijk zoeken we in de basis iemand die gewoon veel zin heeft om hier te komen werken. Je hebt feeling met kwekerijen en wilt er graag meer over leren. Het mooiste is als je al wat kennis in huis hebt, maar leergierig talent is ook altijd welkom. Omdat je overzicht moet houden, ben je precies en correct. Je werkt veel samen met collega’s, dus we zoeken ook iemand die makkelijk in de omgang is. Je geniet ervan om de teamleider te ontlasten, maar weet ook hoe je zelf collega’s moet aansturen. Dat laatste is iets waar je je steeds meer in ontwikkelt, zodat je uiteindelijk zelf doorgroeit tot teamleider. Kortom: we zoeken iemand met ambitie. Ambitie om alle facetten van het kwekersvak te leren én ambitie om verder te groeien binnen ons bedrijf.


Wat wij jou bieden

Je komt bij Batouwe te werken in een jong en enthousiast team. We werken hard, maar hebben ook veel lol met elkaar. Geen dag is hetzelfde, want er is altijd wel wat anders te doen. Binnen ons bedrijf is altijd ruimte voor groei. Deze functie is zelfs specifiek bedoeld om te groeien tot de functie teamleider. Omdat ons werk nogal nauw steekt, nemen we daar goed de tijd voor. We laten je eerst kennismaken met onze manier van werken en kijken samen welke kennis je al in huis hebt. Op basis van jouw bestaande kennis, stippelen we samen uit welke kennis je nog moet bijleren en hoe jouw route naar het teamleiderschap eruit zal zien.


Committed to perfection

Batouwe boomkwekerijen vermeerdert planten en bomen. Dat wil zeggen: wij stekken of enten deze en kweken ze op, totdat kwekers ze van ons kopen en ze verder laten groeien. We doen dat met uiterste precisie. Alles moet kloppen, want een verkeerde basis zorgt later voor een minder mooie plant. Daar zijn we elke dag vol toewijding mee bezig.


Meer informatie of solliciteren?

Stuur een e-mail met jouw motivatie en cv naar info@batouwe.com t.a.v. Bert Lam of kom langs. We maken graag kennis met je!


Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren