Vacatures

Wij zoeken een:

Teeltmedewerkers P9 & spillen

Op onze kwekerij in Elburg vermeerderen we bomen en planten door ze te stekken en te laten opgroeien tot spillen en P9. Dat klinkt misschien simpel, maar vraagt om een zeer goede verzorging. Alles moet kloppen. Grondwaardes, hoeveelheid water en licht: pas als alles perfect is, krijg je de mooiste planten. Het is niet voor niets dat we als slogan committed to perfection hebben. Onze klanten waarderen ons om die kwaliteit. Daarom groeit ons bedrijf nog ieder jaar. Op onze kwekerij in Elburg zoeken we naar versterking binnen ons team van kwekers. Weet jij hoe je de juiste zorg geeft, of ben je bereid om het kwekersvak helemaal eigen te maken? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.


Wat ga je doen?

Je bent samen met je collega kwekers verantwoordelijk voor de gezonde groei van onze jonge planten en bomen. Gedurende het jaar zorg jij voor de juiste bodem, voeding en vochtvoorziening. Jij snapt net als ons, dat die verzorging nauw steekt. Immers: hoe beter de zorg voor de jonge plant, hoe mooier hij uiteindelijk zal worden. Jij weet precies wat nodig is voor een gezond eindproduct, of je wil het vak bij ons tot in de puntjes leren. Afhankelijk van jouw ervaring ga je direct zelfstandig, of eerst onder begeleiding aan de slag.

Wie zoeken wij?

We zoeken iemand met enkele jaren ervaring op een kwekerij, of iemand die er graag meer over wil leren. We zoeken iemand die voor langere termijn bij ons wil werken binnen ons bedrijf. Iemand die onze toewijding deelt om de stekken in perfecte omstandigheden te laten groeien. Als je daarnaast ook nog eens van een goede dosis gezelligheid houdt, is dat helemaal mooi, want hoewel we hard werken, maken we samen ook een hoop lol.


Wat wij jou bieden

Je komt bij Batouwe te werken in een jong en enthousiast team. Op onze locatie in Elburg is geen dag hetzelfde. Wij houden ervan om te groeien. Net als onze producten. Er is daarom veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Of je nu barst van de ervaring, of juist net komt kijken op de kwekerij: wij bieden jou volop mogelijkheden om te groeien binnen Batouwe. Je doet bij ons sowieso een brede kennis op van spillen en P9, maar op basis van jouw wensen kijken we ook naar de groeikansen die bij jou passen.


Committed to perfection

Batouwe boomkwekerijen vermeerdert planten en bomen. Dat wil zeggen: wij stekken of enten deze en kweken ze op, totdat kwekers ze van ons kopen en ze verder laten groeien. We doen dat met uiterste precisie. Alles moet kloppen, want een verkeerde basis zorgt later voor een minder mooie plant. Daar zijn we elke dag vol toewijding mee bezig.


Meer informatie of solliciteren?

Stuur een e-mail met jouw motivatie en cv naar info@batouwe.com t.a.v. Bert Lam of kom langs. We maken graag kennis met je!


Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren