Vacatures

Gezocht:

Teamleider P9

Krijg jij energie van een goed presterend team? Hou jij ervan om mensen op een menselijke manier aan sturen en te motiveren? Weet je het overzicht te houden over de werkprocessen en ga je voor maximaal resultaat? Lees dan snel verder!


Bij Batouwe boomkwekerijen helpen wij kwekers door heel Europa het maximale resultaat te halen. Dit doen wij door hoogwaardige bomen en planten te leveren. Met vakkennis, betrokkenheid en oog voor ieders belang bedienen wij internationale klanten vanuit onze locaties in Dodewaard, Elburg en Portugal. We gaan daarbij voor wederzijds langetermijn-succes.


Om onze collega’s op de spillenafdeling te faciliteren in hun werk en de werkprocessen in goede banen te leiden, zijn we op zoek naar een Teamleider P9.


Als teamleider bij Batouwe Boomkwekerijen ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team van medewerkers en het coördineren van alle operationele activiteiten op onze kwekerij. Je zorgt voor een goede samenwerking tussen collega’s en afdelingen, door optimaal te coachen en aan te sturen. Daarnaast houd je van structuur en planmatig werken, zodat alle processen optimaal verlopen. Hierbij houd je de voorraad en administratie van je afdeling secuur bij. Samen met je team ga je voor maximale kwaliteit van het eindproduct. Je voelt snel dingen aan en weet hierop te anticiperen. Nog geen ervaring in de teeltbranche? Geen ervaring als leidinggevende? Geen probleem, we leren het je graag aan en je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen!


Wat ga je doen?

 • Algehele leiding over de werkprocessen op de afdeling P9;
 • Zorgen dat er een goede samenwerking is met de andere afdelingen;
 • Organisatie, planning en werkverdeling per dag en week;
 • Aansturen, bijsturen en coachend leidinggeven aan medewerkers;
 • Alle voorkomende werkzaamheden op de spillenafdeling;
 • Monitoren van kwaliteitshandhaving en teeltprocessen.

Wat neem je mee?

 • Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;
 • Capaciteiten om leiding te geven;
 • Een coachende stijl van leidinggeven is iets wat goed bij jou past;
 • Goede organisatorische en communicatieve vaardigheden;
 • Je werkt gestructureerd en gaat voor optimaal resultaat.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een jonge, enthousiaste organisatie. We werken hard, maar hebben het ook leuk met elkaar. Geen dag is hetzelfde, er is altijd wel is anders te doen. Wij houden ervan om te groeien, niet alleen met onze stekken, spillen en P9’s, maar ook met onze mensen. Er is daarom veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en er is ruimte om te groeien in taken en verantwoordelijkheden. Ook als je nog niet over alle benodigde competenties beschikt, gaan we graag het gesprek met je aan om jouw groeimogelijkheden te ontdekken! Daarnaast bieden wij jou uitstekende arbeidsvoorwaarden met een goed salaris.

Meer informatie of solliciteren?

Op batouwe.com vind je meer over ons mooie bedrijf. Heb je nog vragen over de functie? Bel dan met Bert Lam via 06-33652921. Heb je vragen over Batouwe of over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op via hr@batouwe.com.


Wil je direct solliciteren, mail dan je cv en motivatie naar hr@batouwe.com. We maken graag kennis met je!


Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren