Vacatures

Gezocht:

Teamleider kwekerij Novidale

Novidale is een zusterbedrijf van Batouwe. Op deze locatie in Dodewaard kweken wij een mix van heesters en eenjarigen. De verhouding eenjarigen en heesters verschilt, dus het werk hierin varieert van jaar tot jaar. Onze vaste bedrijfsleider van Novidale werkt op meerdere locaties van Batouwe. Voor momenten dat hij niet in Dodewaard is, zoeken we naar een plaatsvervangend teamleider. We zoeken iemand die onze passie voor kweken deelt en zelfstandig de collega’s op de kwekerij kan aansturen, wanneer de bedrijfsleider er niet is. Bij zijn aanwezigheid ondersteun je de bedrijfsleider en doe je kennis op over ons bedrijf en onze werkwijze. Als je al kennis in huis hebt is dat fantastisch, maar we staan ook open voor mensen die het vak bij ons willen leren.


Wat ga je doen?

Je bent samen met je collega kwekers verantwoordelijk voor de gezonde groei van onze eenjarigen en heesters. Gedurende het jaar zorg jij o.a. voor de juiste bodem, voeding en vochtvoorziening. Jij snapt net als ons, dat die verzorging nauw steekt. Immers: hoe beter de zorg voor het jonge plantgoed, hoe mooier de planten uiteindelijk worden. Jij weet precies wat nodig is voor een gezond eindproduct, of je wil het vak bij ons tot in de puntjes leren. Afhankelijk van jouw ervaring ga je direct zelfstandig, of eerst onder begeleiding aan de slag.


Wie zoeken wij?

Natuurlijk zoeken we in de basis iemand die gewoon veel zin heeft om hier te komen werken. Je hebt ervaring op een kwekerij, of wil er graag meer over leren. Kennis van het vak is dus mooi meegenomen, maar leergierig talent is bij ons altijd welkom. Onze slogan is committed to perfection. We zoeken daarom iemand die dezelfde toewijding heeft om onze heesters en eenjarigen in de perfecte omstandigheden te laten groeien. Als je daarnaast ook nog eens van een goede dosis gezelligheid houdt, is dat helemaal mooi. Tot slot is een goede dosis verantwoordelijkheidsgevoel nodig. Hoewel de eindverantwoordelijkheid bij de bedrijfsleider ligt, stuur je bij zijn afwezigheid regelmatig zelfstandig de kwekerij aan.

Wat wij jou bieden

Je komt bij Novidale te werken in een jong en enthousiast team. We werken hard, maar hebben ook veel lol met elkaar. Geen dag is hetzelfde, want er is altijd wel wat anders te doen. Wij houden ervan om te groeien. Net als onze producten. Er is daarom veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Wil jij je verder ontwikkelen in het vak, dan bieden wij jou graag die kans. Daar nemen we goed de tijd voor. Samen kijken we hoe jouw ambities en onze mogelijkheden matchen, waarna we de route afspreken die we samen gaan afleggen.

Committed to perfection

Batouwe boomkwekerijen vermeerdert planten en bomen. Dat wil zeggen: wij stekken of enten deze en kweken ze op, totdat kwekers ze van ons kopen en ze verder laten groeien. We doen dat met uiterste precisie. Alles moet kloppen, want een verkeerde basis zorgt later voor een minder mooie plant. Daar zijn we elke dag vol toewijding mee bezig.

Meer informatie of solliciteren?

Stuur een e-mail met jouw motivatie en cv naar info@batouwe.com t.a.v. Bert Lam of kom langs. We maken graag kennis met je!


Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren