Vacatures

Wij zoeken een:

Spil op de spillenafdeling

Onze klanten waarderen ons om de hoge kwaliteit die we leveren. Onze spillenafdeling groeit daarom de laatste jaren enorm. Op de hoofdvestiging van Batouwe in Dodewaard worden alle orders hiervoor ingepakt, geladen of op voorraad gezet. Dat is nogal een klus, met duizenden orders per jaar. Daar is overzicht voor nodig. Overzicht over de juiste voorraad én over alle bestellingen. Daarom zijn wij op zoek naar versterking van ons team. We zoeken iemand die ervan houdt om alles op rolletjes te laten lopen. Die ervoor zorgt dat klanten hun orders op het afgesproken moment ontvangen. Deze nieuwe collega zorgt samen met de teamleider en plaatsvervangend teamleider dat alles altijd door blijft lopen, ook wanneer het druk is.


Wat ga je doen?

Omdat ons werk per seizoen verschilt, wisselt jouw werk ook gedurende het jaar. In grote lijnen bestaan jouw dagen uit de volgende taken:


Van september tot april:

  • Verwerk en controleer je binnenkomende goederen.
  • Verzorg je de communicatie rondom die goederen.
  • Hou je nauwkeurig de voorraad bij van alle binnenkomende spillen.
  • Maak je orders compleet voor verzending.
  • Zorg je dat de orders op tijd de deur uit gaan.

Van mei tot augustus:

  • Vergroot je kweekkennis op onze kwekerij.
  • Ondersteun je teamleider in het aansturen van het team.
  • Zorg je voor een precieze telling van alle spillen.

Wie zoeken wij?

Natuurlijk zoeken we in de basis iemand die gewoon veel zin heeft om hier te komen werken. Je hebt feeling met kwekerijen en wilt er graag meer over leren. Omdat je overzicht moet houden, ben je iemand die precies en correct is. Je werkt veel samen met collega’s, dus we zoeken ook een sociaal iemand, die makkelijk in de omgang is. Je geniet ervan om de teamleider te ontlasten, maar weet ook hoe je collega’s moet aansturen. Kortom: we zoeken een spin in het web. Of zoals wij het natuurlijk liever zeggen: een echte spil van de afdeling.


Wat wij jou bieden

Je komt bij Batouwe te werken in een jong en enthousiast team. We werken hard, maar hebben ook veel lol met elkaar. Geen dag is hetzelfde, want er is altijd wel wat anders te doen. Op termijn zijn er voor jou ook doorgroeimogelijkheden. Wanneer je laat zien wat je kunt, zou je bijvoorbeeld op termijn (plaatsvervangend) teamleider kunnen worden.


Committed to perfection

Batouwe boomkwekerijen vermeerdert planten en bomen. Dat wil zeggen: wij stekken of enten deze en kweken ze op, totdat kwekers ze van ons kopen en ze verder laten groeien. We doen dat met uiterste precisie. Alles moet kloppen, want een verkeerde basis zorgt later voor een minder mooie plant. Daar zijn we elke dag vol toewijding mee bezig.


Meer informatie of solliciteren?

Stuur een e-mail met jouw motivatie en cv naar info@batouwe.com t.a.v. Henk Huibers of kom langs. We maken graag kennis met je!


Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren