Vacatures

Gezocht:

Proces- en projectmanager

Batouwe groeit hard. Ons plantgoed gaat de hele wereld over en ons klantenbestand blijft jaarlijks groeien. Hierdoor kijken we kritisch naar onze bedrijfsprocessen. Waar kunnen we klanten digitaal beter bedienen? Hoe winnen we tijd door onze processen te optimaliseren en digitaliseren? Om deze (en nog veel meer) taken goed aan te kunnen pakken, zoeken we naar versterking. Iemand die ervan houdt om uit te zoeken hoe onze systemen ons kunnen helpen slimmer te werken. Iemand die processen wil verbeteren en structuur kan brengen. Aan de ene kant om collega’s te ontlasten, aan de andere kant om klanten beter te kunnen bedienen.


Wat ga je doen?

Je komt te werken op kantoor in Dodewaard. Je werkt aan je eigen projecten om het bedrijf digitaal naar een volgend niveau te brengen. Daarnaast ondersteun je je collega’s waar nodig op gebied van financiële en personele administratie. Daarnaast ben je aanspreekpunt en vraagbaak voor alle collega’s rondom de (nieuwe) ICT. Je bent de schakel tussen onze ICT-leveranciers en de collega’s. Een greep uit het brede takenpakket waar je mee bezig zal zijn.

  • Onderzoeken hoe we onze bedrijfsprocessen kunnen verbeteren of digitaliseren.
  • Deze digitalisering in goede banen leiden.
  • ICT beheer / schakel tussen ICT leveranciers en collega’s
  • Onderzoeken hoe we meer uit onze website kunnen halen (opzetten klantenportaal & CRM)
  • De gemaakte plannen voor de website uitvoeren en de website bijhouden.
  • Financiële en HR werkzaamheden.
  • Projectmanagement

Wie zoeken wij?

Natuurlijk zoeken we iemand die veel zin heeft om hier te komen werken. Je hebt feeling met kwekerijen en wilt er graag meer over leren. We zoeken iemand die goed overzicht heeft en die kansen ziet in verbetering van processen. Aan de ene kant zoeken we een denker, die goed nadenkt over de juiste oplossingen, maar tegelijk ben je ook een regelaar, die zorgt dat plannen realiteit worden. Je vindt het fijn om de directie en collega’s bij projecten te ondersteunen, maar ook om eigen projecten onder je hoede te nemen. Dat je hiervoor veel zal moeten uitzoeken, vind je een grote uitdaging! Je wordt er daarnaast vrolijk van wanneer jouw projecten leiden tot een beter bedrijfsresultaat. Heb je ervaring met Microsoft Dynamics MS en beheers je naast Nederlands, ook de Engelse taal, dan is dat een pré.


Wat wij jou bieden

Je komt bij Batouwe te werken in een enthousiast team. We werken hard, maar hebben ook veel lol met elkaar. Geen dag is hetzelfde, want er is altijd wel wat anders te doen. We bieden een baan met veel vrijheid, omdat je je eigen projecten runt. Die stem je direct af met de directie. Je komt te werken in een team met écht hart voor de zaak.


Committed to perfection

Batouwe boomkwekerijen vermeerdert planten en bomen. Dat wil zeggen: wij stekken of enten deze en kweken ze op, totdat kwekers ze van ons kopen en ze verder laten groeien. We doen dat met uiterste precisie. Alles moet kloppen, want een verkeerde basis zorgt later voor een minder mooie plant. Daar zijn we elke dag vol toewijding mee bezig.


Meer informatie of solliciteren?

Stuur een e-mail met jouw motivatie en cv naar info@batouwe.com t.a.v. Henk Huibers of kom langs. We maken graag kennis met je!


Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren