Vacatures

Gezocht:

Leidinggevend talent

Onze klanten waarderen ons om de hoge kwaliteit die we leveren. Onze spillenafdeling groeit daarom de laatste jaren enorm. Op de hoofdvestiging van Batouwe in Dodewaard worden alle orders hiervoor ingepakt, geladen of op voorraad gezet. Dat is nogal een klus, met duizenden orders per jaar. Daar is overzicht voor nodig. Overzicht over de juiste voorraad én over alle bestellingen. Daarom zijn wij op zoek naar leidinggevend talent, dat zelf óók wil groeien. We zoeken iemand die ervan houdt om alles op rolletjes te laten lopen. Iemand die zorgt dat klanten hun orders op het afgesproken moment ontvangen. Samen met de teamleider en plaatsvervangend teamleider zorg je dat alles altijd door blijft lopen, ook wanneer het druk is. En terwijl je werkt doe je steeds meer kennis op, om zelf door te groeien binnen Batouwe.


Wat ga je doen?

Omdat ons werk per seizoen verschilt, wisselt jouw werk ook gedurende het jaar. In grote lijnen bestaan jouw dagen uit de volgende taken:

  Van september tot april:
 • Verwerk en controleer je binnenkomende goederen.
 • Verzorg je de communicatie rondom die goederen.
 • Hou je nauwkeurig de voorraad bij van alle binnenkomende spillen.
 • Maak je orders compleet voor verzending.
 • Zorg je dat de orders op tijd de deur uit gaan.
  Van mei tot augustus:
 • Vergroot je kweekkennis op onze kwekerij.
 • Ondersteun je teamleider in het aansturen van het team.
 • Zorg je voor een precieze telling van alle spillen.
  Jaarrond:
 • Doe je kennis op van het vak, om verder te groeien binnen Batouwe.

Wie zoeken wij?

Natuurlijk zoeken we in de basis iemand die gewoon veel zin heeft om hier te komen werken. Je hebt feeling met kwekerijen en wilt er graag meer over leren. Het mooiste is als je al wat kennis in huis hebt, maar leergierig talent is ook altijd welkom. Omdat je overzicht moet houden, ben je precies en correct. Je werkt veel samen met collega’s, dus we zoeken ook iemand die makkelijk in de omgang is. Je geniet ervan om de teamleider te ontlasten, maar weet ook hoe je zelf collega’s moet aansturen. Kortom: we zoeken een spin in het web. Of zoals wij het natuurlijk liever zeggen: een echte spil van de afdeling.


Wat wij jou bieden

Je komt bij Batouwe te werken in een jong en enthousiast team. We werken hard, maar hebben ook veel lol met elkaar. Geen dag is hetzelfde, want er is altijd wel wat anders te doen. Wij bieden volop doorgroeimogelijkheden. Bijvoorbeeld naar de functie van (plaatsvervangend) teamleider. We zoeken dan ook iemand die de ambitie heeft om verder te groeien binnen ons bedrijf. Daar nemen we goed de tijd voor. Samen kijken we hoe jouw ambities en onze mogelijkheden matchen, waarna we de route afspreken die we samen gaan afleggen.


Committed to perfection

Batouwe boomkwekerijen vermeerdert planten en bomen. Dat wil zeggen: wij stekken of enten deze en kweken ze op, totdat kwekers ze van ons kopen en ze verder laten groeien. We doen dat met uiterste precisie. Alles moet kloppen, want een verkeerde basis zorgt later voor een minder mooie plant. Daar zijn we elke dag vol toewijding mee bezig.


Meer informatie of solliciteren?

Stuur een e-mail met jouw motivatie en cv naar info@batouwe.com t.a.v. Bert Lam of kom langs. We maken graag kennis met je!


Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren