Vacatures

Gezocht:

Junior teelt stek

Op onze stekafdeling vermeerderen we planten door ze te stekken. Hier wortelen de planten en groeien ze hun eerste levensjaar. Dat klinkt misschien simpel, maar een goede stek vraagt om een zeer goede verzorging. Alles moet kloppen. Luchtvochtigheid, de hoeveelheid water en licht: pas als alles perfect is, krijg je de mooiste planten. Het is niet voor niets dat we als slogan committed to perfection hebben. Onze klanten waarderen ons om die kwaliteit. Daarom groeit ons bedrijf nog ieder jaar. Om de grote vraag aan gezonde stekken te kunnen verzorgen, zoeken we naar versterking binnen ons team. Echte stekfreaks die ervan genieten om een verse stek uit te zien groeien tot een gezonde jonge plant. Herken jij jezelf hierin? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.


Wat ga je doen?

Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de stekafdeling van Batouwe. Hier ontstaat al het nieuwe plantgoed dat elders wordt opgekweekt tot grote, gezonde planten. Na jouw goede zorgen in het eerste jaar, worden de jonge stekken verkocht, of verhuizen de planten intern naar bijvoorbeeld de P9 afdeling, waar ze verder worden opgekweekt. Jouw afdeling is daarmee de babykamer van Batouwe. Jouw taken hier bestaan onder andere uit:

  • Op het juiste moment in het jaar stekken knippen van moederplanten.
  • Verse stekken in de kas uitzetten, onder de juiste omstandigheden.
  • Jonge stekken goed in de gaten houden en verzorgen.
  • De planten gedurende hun eerste levensjaar verzorgen.

Wie zoeken wij?

Natuurlijk zoeken we in de basis iemand die gewoon veel zin heeft om hier te komen werken. Je hebt ervaring op een kwekerij, of wil er graag meer over leren. Kennis van het vak is mooi meegenomen, maar leergierig talent is bij ons altijd welkom. We zoeken iemand die onze toewijding deelt om de stekken in perfecte omstandigheden te laten groeien. Als je daarnaast ook nog eens van een goede dosis gezelligheid houdt, is dat helemaal mooi.


Wat wij jou bieden

Je komt bij Batouwe te werken in een jong en enthousiast team. We werken hard, maar hebben ook veel lol met elkaar. Geen dag is hetzelfde, want er is altijd wel wat anders te doen. Wij houden ervan om te groeien. Net als onze producten. Er is daarom veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Wil jij je verder ontwikkelen in het vak, dan bieden wij jou graag die kans. Daar nemen we goed de tijd voor. Samen kijken we hoe jouw ambities en onze mogelijkheden matchen, waarna we de route afspreken die we samen gaan afleggen. Bij deze functie is er volop mogelijkheid om bijvoorbeeld door te groeien tot teamleider.


Committed to perfection

Batouwe boomkwekerijen vermeerdert planten en bomen. Dat wil zeggen: wij stekken of enten deze en kweken ze op, totdat kwekers ze van ons kopen en ze verder laten groeien. We doen dat met uiterste precisie. Alles moet kloppen, want een verkeerde basis zorgt later voor een minder mooie plant. Daar zijn we elke dag vol toewijding mee bezig.


Meer informatie of solliciteren?

Stuur een e-mail met jouw motivatie en cv naar hr@batouwe.com t.a.v. Bert Lam of kom langs. We maken graag kennis met je!


Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren