Vacatures

Gezocht:

Junior teelt P9 / junior kweker

Op onze p9 afdeling telen we de gestekte planten nog een jaar in p9 potten. Dat klinkt misschien simpel, maar vraagt om een zeer goede verzorging. Alles moet kloppen. Grondwaardes, hoeveelheid water en licht: pas als alles perfect is, krijg je de mooiste planten. Het is niet voor niets dat we als slogan committed to perfection hebben. Onze klanten waarderen ons om die kwaliteit. Daarom groeit ons bedrijf nog ieder jaar. Om de verzorging van onze P9 optimaal te houden, zoeken we naar versterking binnen ons team van kwekers. Weet jij hoe je de juiste zorg geeft, of ben je bereid om het kwekersvak helemaal eigen te maken? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.


Wat ga je doen?

Je bent samen met je collega kwekers verantwoordelijk voor de gezonde groei van onze stekken. Gedurende het jaar zorg jij voor de juiste bodem, voeding en vochtvoorziening. Jij snapt net als ons, dat die verzorging nauw steekt. Immers: hoe beter de zorg voor de jonge plant, hoe mooier hij uiteindelijk zal worden. Jij weet precies wat nodig is voor een gezond eindproduct, of je wil het vak bij ons tot in de puntjes leren. Afhankelijk van jouw ervaring ga je direct zelfstandig, of eerst onder begeleiding aan de slag.

Wie zoeken wij?

Natuurlijk zoeken we in de basis iemand die gewoon veel zin heeft om hier te komen werken. Je hebt ervaring op een kwekerij, of wil er graag meer over leren. Kennis van het vak is dus mooi meegenomen, maar leergierig talent is bij ons altijd welkom. We zoeken iemand die onze toewijding deelt om de stekken in perfecte omstandigheden te laten groeien. Als je daarnaast ook nog eens van een goede dosis gezelligheid houdt, is dat helemaal mooi.


Wat wij jou bieden

Je komt bij Batouwe te werken in een jong en enthousiast team. We werken hard, maar hebben ook veel lol met elkaar. Geen dag is hetzelfde, want er is altijd wel wat anders te doen. Wij houden ervan om te groeien. Net als onze producten. Er is daarom veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Wil jij je verder ontwikkelen in het vak, dan bieden wij jou graag die kans. Daar nemen we goed de tijd voor. Samen kijken we hoe jouw ambities en onze mogelijkheden matchen, waarna we de route afspreken die we samen gaan afleggen. Voor deze functie geldt dat we je graag alle vakkennis bijbrengen voor de perfecte verzorging van onze P9.


Committed to perfection

Batouwe boomkwekerijen vermeerdert planten en bomen. Dat wil zeggen: wij stekken of enten deze en kweken ze op, totdat kwekers ze van ons kopen en ze verder laten groeien. We doen dat met uiterste precisie. Alles moet kloppen, want een verkeerde basis zorgt later voor een minder mooie plant. Daar zijn we elke dag vol toewijding mee bezig.


Meer informatie of solliciteren?

Stuur een e-mail met jouw motivatie en cv naar info@batouwe.com t.a.v. Bert Lam of kom langs. We maken graag kennis met je!


Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren