Vacatures

Wij zoeken een:

Junior accountmanager

Batouwe groeit hard. Ons plantgoed gaat de hele wereld over en ons klantenbestand blijft jaarlijks groeien. Daarom zoeken we per direct naar versterking van ons verkoopteam. Dat team van zes collega’s is verantwoordelijk voor de verkoop van al ons plantgoed aan de hele wereld. Onze producten zijn met passie opgekweekt door de collega’s op de kwekerij. Die passie vertalen wij dagelijks in onze verkoopgesprekken met andere kwekers. Als verkoper ben jij de verbindende factor tussen de markt en Batouwe.


Wat ga je doen?

Vanuit ons kantoor in Dodewaard sta je continu in contact met onze klanten. Je werft, informeert en zorgt voor de afhandeling van de orders. Je taken bestaan onder andere uit:

  • In de lente bezoek je onze nieuwe en vaste klanten om hun wensen te bespreken.
  • Je bezoekt beurzen, of staat samen met je collega’s op de stand van Batouwe.
  • Je werft prospects en bezoekt hen om ze te overtuigen van de kwaliteiten van Batouwe.
  • Op de kwekerij leidt je klanten en prospects rond en vertel je meer over onze werkwijze.
  • Je neemt de orders aan en regelt dat deze van A tot Z wordt opgepakt.

Je bent kortgezegd de verbindende schakel tussen Batouwe en de klant.

Wie zoeken wij?

Ervaring is voor ons geen vereiste, maar een commerciële opleiding op MBO niveau is wel een pré. We zoeken vooral iemand die veel zin heeft om hier te komen werken. Je hebt feeling met kwekerijen en wilt er graag meer over leren. Je kan goed aansluiten bij verschillende type mensen en hebt de overtuigingskracht om hen het verhaal van Batouwe goed te vertellen. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift, omdat je veel met klanten zult corresponderen. Als je daarnaast ook nog Engels, Duits, Frans of andere talen spreekt, is dat in je voordeel. Hiervoor bieden we echter ook aanvullende opleidingsmogelijkheden.


Wat wij jou bieden

Je komt bij Batouwe fulltime te werken in een enthousiast verkoopteam met zes collega’s. Je wordt ingewerkt en begeleid door een vaste collega met meer dan dertig jaar ervaring. Zo leer je snel de kneepjes van het vak. Om feeling te krijgen met ons vak, werk je eventueel de eerste maanden ook gedeeltelijk mee in de kwekerij. Zo kun je klanten precies vertellen wat wij allemaal doen. Tegelijk krijg je ook gelijk enkele eigen Nederlandse accounts. Je verantwoordelijkheden groeien vervolgens steeds verder door, waarbij je ook buitenlandse accounts toegewezen krijgt en uiteindelijk doorgroeit tot senior accountmanager. We groeien hard en dat betekent soms ook hard werken, maar ook hebben we veel lol met elkaar. Geen dag is bij ons hetzelfde.


Committed to perfection

Batouwe boomkwekerijen vermeerdert planten en bomen. Dat wil zeggen: wij stekken of enten deze en kweken ze op, totdat kwekers ze van ons kopen en ze verder laten groeien. We doen dat met uiterste precisie. Alles moet kloppen, want een verkeerde basis zorgt later voor een minder mooie plant. Daar zijn we elke dag vol toewijding mee bezig.


Meer informatie of solliciteren?

Stuur een e-mail met jouw motivatie en cv naar info@batouwe.com t.a.v. Henk Huibers of kom langs. We maken graag kennis met je!


Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren