Vacatures

Wij zoeken een:

Enthousiaste verkoopondersteuner (fulltime)

We willen onze klanten goed bedienen. Daarom is het belangrijk orders snel en perfect af te handelen, nadat ze zijn verkocht. Jij ondersteunt onze verkopers in dit proces. Wat zij verkopen, regel jij vervolgens tot in de puntjes. Omdat je samen met twee collega’s bij de balie zit, ben je daarnaast het eerste aanspreekpunt voor bezoekers, klanten en collega’s met vragen. Een beetje flexibiliteit is daarom wel fijn, om tussen verschillende taken te kunnen schakelen.


Wat ga je doen?

Je komt te werken op kantoor in Dodewaard. Wat de verkopers verkopen regel jij tot in de puntjes, tevens ben je aanspreek punt voor onze bezoekers. Een greep uit de werkzaamheden die je gaat doen:

  • Aannemen van de telefoon.
  • Ontvangen van bezoekers aan de balie.
  • Het verwerken van binnengekomen orders en de logistieke afhandeling hiervan.
  • Verantwoordelijk voor onze website.
  • Aanspreekpunt collega’s.

Wie zoeken wij?

Natuurlijk zoeken we in de basis iemand die gewoon veel zin heeft om hier te komen werken. Je werkt nauw samen met collega’s en ben eerste aanspreekpunt voor bezoekers. Dus we zoeken ook een klantgericht, sociaal iemand, die makkelijk in de omgang is. Verder is het belangrijk dat je snel kunt schakelen tussen diverse werkzaamheden.


Wat wij jou bieden

Je komt bij Batouwe te werken in een jong en enthousiast team. We werken hard, maar hebben ook veel lol met elkaar. Geen dag is hetzelfde, want er is altijd wel wat anders te doen. Ook zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden.


Committed to perfection

Batouwe boomkwekerijen vermeerdert planten en bomen. Dat wil zeggen: wij stekken of enten deze en kweken ze op, totdat kwekers ze van ons kopen en ze verder laten groeien. We doen dat met uiterste precisie. Alles moet kloppen, want een verkeerde basis zorgt later voor een minder mooie plant. Daar zijn we elke dag vol toewijding mee bezig.


Meer informatie of solliciteren?

Stuur een e-mail met jouw motivatie en cv naar info@batouwe.com t.a.v. Henk Huibers of bel ons voor meer informatie. We maken graag kennis met je!


Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren