Vacatures

Wij zoeken een:

Commercieel ingestelde projectmanager

Batouwe groeit hard. We opereren over de hele wereld. De export zorgt ervoor dat we veel met regels uit andere landen te maken hebben. Soms is het nodig om ons in papieren tijgers (procedures) vast te bijten, voor we kunnen exporteren. Dat vraagt wat doorzettingsvermogen. Maar het is ook lonend, want door die export, winnen we weer nieuwe klanten. Los van het buitenland, betekent de groei ook dat we kijken naar onze verkoopprocessen. Waar kunnen we tijd winnen door klanten digitaal beter te bedienen? We zoeken naar iemand die ervan houdt om dit soort zaken uit te zoeken. Iemand die processen wil verbeteren en structuur kan brengen. Aan de ene kant om collega’s te ontlasten, aan de andere kant om klanten beter te kunnen bedienen.


Wat ga je doen?

Je komt te werken op kantoor in Dodewaard. Terwijl je collega’s en directie administratief en logistiek ondersteunt, werk je aan je eigen projecten om het bedrijf digitaal naar een volgend niveau te brengen. Een greep uit de werkzaamheden die je gaat doen:

  • De export naar bijv. Rusland en China stroomlijnen, door alle vergunningen en documenten hiervoor te regelen.
  • Onderzoeken hoe we meer uit onze website kunnen halen.
  • De gemaakte plannen voor de website uitvoeren en de website bijhouden.
  • Onderzoeken hoe we onze bedrijfsprocessen kunnen digitaliseren.
  • Deze digitalisering in goede banen leiden.

Wie zoeken wij?

Natuurlijk zoeken we iemand die veel zin heeft om hier te komen werken. Je hebt feeling met kwekerijen en wilt er graag meer over leren. We zoeken iemand die goed overzicht heeft en die kansen ziet in verbetering van processen. Je vindt het fijn om de directie en collega’s bij projecten te ondersteunen, maar ook om eigen projecten onder je hoede te nemen. Dat je hiervoor veel zal moeten uitzoeken, vind je een grote uitdaging! Je wordt er daarnaast vrolijk van wanneer jouw projecten leiden tot een beter bedrijfsresultaat.


Wat wij jou bieden

Je komt bij Batouwe te werken in een enthousiast team. We werken hard, maar hebben ook veel lol met elkaar. Geen dag is hetzelfde, want er is altijd wel wat anders te doen. We bieden een baan met veel vrijheid, omdat je je eigen projecten runt. Die stem je direct af met de directie. Je komt te werken in een team met écht hart voor de zaak.


Committed to perfection

Batouwe boomkwekerijen vermeerdert planten en bomen. Dat wil zeggen: wij stekken of enten deze en kweken ze op, totdat kwekers ze van ons kopen en ze verder laten groeien. We doen dat met uiterste precisie. Alles moet kloppen, want een verkeerde basis zorgt later voor een minder mooie plant. Daar zijn we elke dag vol toewijding mee bezig.


Meer informatie of solliciteren?

Stuur een e-mail met jouw motivatie en cv naar info@batouwe.com t.a.v. Henk Huibers of kom langs. We maken graag kennis met je!


Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren